Weekmenu Week 6

Van dinsdag 6 februari tot en met zondag 11 februari.

Vegetarische Salades
1: Aubergines, granaatappel, saffraan yoghurt
2: Spinazie, venkel, geitenkaas en walnoten
3: Gele biet, bloedsinaasappel en pecan noten
4: Linzen met geroosterde pompoen en mozzarella
5: Gestoomde pittige broccoli

Topping ei: Omelet met
Topping Vis: Makreel

Warme Maaltijden
(Vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur)

Vegetarisch: Venkel, linzen, asperges, aubergine met gesmolten talleggio kaas
Vlees: Lamsstoof met tomaat, gestoomde krielaarappelen benkel en Romanesco bloemkool
Vis: Makreel met gestoomde krielaardappelen, venkel, spinazie en Romanesco bloemkool

Soepen
Vegetarische Soep: pompoensoep met kruiden
Dagsoep met vlees of vis: Broccolisoep met rundvlees

Lunchdeal: Vegetarische soep met een versgeperste sap naar keuze, van € 10,25 nu voor slechts € 8,-
Dinerdeal:  Bij een warme maaltijd 150gr vegetarische salade GRATIS

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *